Barion Pixel

Elle - 2021. szeptember 24

Ezt vettem ma fel – Kárpáti Kriszta

Ezen a héten a divat PR szakember mutatja meg, melyik nap mit vesz fel.


Ma otthonról dolgozom majd, csak egy jövő heti UB futás megbeszélésére ugrom el reggel, aztán irány a bokszedzés! Az outfitem fő szempontja ennek megfelelően a kényelem: a már hétfőn sztárolt Levi’s 501 Crop ebben a színben a kedvencem és az anyaga is szuperpuha, a tornacipőm pedig az a típus, amiben bármennyit tudok sétálni. A ballonkabát és az ősz nekem elválaszthatatlanok egymástól, a Gyulai Natitól kapott óriástáskámba pedig tényleg minden, de minden elfér.

A Ridikül Magazin - 2021. január 29.

Gyulai Natália: Szeretek játszani a formákkal, az anyagokkal

Nagyvárosi kollekciókat tervez karakteres nőknek ’casual chic’ stílusban a Designerwebshop tervezője, a NATI100%PUREIDEA márka megálmodója. Különösen kedveli a saját fejlesztésű technikák alternatív felhasználási lehetőségeit, az egyedi tervezésű textilek, műszőrmék használatát. Munkáiba beleolvasztja az ősi kínai és japán kultúra sokszínű motívumkincsét. A NATI100%PUREIDEA márka egyik legújabb slágerterméke a giga-mega shopper táska és az overcoat kabát………

voilamode.blog - 2019. december 18.

NATI 100% PURE IDEA őszi-téli kollekció

Aki követi az oldalamat egy ideje, biztos észre vette, hogy milyen nagy rajongója is vagyok Gyulai Natália, a NATI 100% PURE IDEA tervezői munkáiért. Ezért úgy gondoltam, nem zárhatom le ezt az évet úgy, hogy ne mutatnám meg Nati legújabb kollekcióját, melyet  az általa oly nagyon kedvelt casual-glamour stílusban álmodta meg számunkra. Fő karakterisztikája az idei télen is a Formatervezési Nivódíjas „wonderfur“ couture értékű technikája. Ennek a technikának a fejlesztésére Nati elnyerte a Magyar Művészeti Akadémia három éves alkotói ösztöndíját, ez a kollekció az első fázisa a technika továbbfejlesztésének.

A Salon Budapest - 2019. április 30.

Hanami Babe – A NATI 100% PURE IDEA ruhák a cseresznyefa virágzás jegyében

Gyulai Natália, a NATI 100% PURE IDEA tervezője már egyetemistaként is szerelmese volt a japán kultúrának, járt is az országban, sőt, rangos pályázatokon díjakat is nyert.

A japán témák azóta is előkerülnek tematikus kollekcióiban. Ilyen az integető macska, a maneki-neko alakja, vagy a japánok egyik legkedvesebb időszaka, a cseresznyefa virágzás, azaz a Sakura.

Múlt héten megjelent legújabb kollekciója a Sakura körüli ünnepsort, a Hanamit idézi meg: amikor a japánok nagyjából februártól úgy május elejéig sorra járják a virágzó fák ligeteit, szinte már zarándokolnak és közben fesztiváloznak.A HANAMI BABE ruhákban használt, eredeti, mintázott anyagokat Nati japán kézműves műhelyekből rendelte.

Glamour - 2018.JÚLIUS.8.

Rendkívül különleges kollekciót készített farmerből ez a magyar tervező

Natitól már megszokhattuk, hogy szeret különböző anyagokkal kísérletezni, ezúttal a farmerből hozta ki a maximumot. A színükben és vastagságukban különböző farmer anyagokból csodás ruhadarabok készültek, melynek mindegyike laza, mégis nagyon nőies viselet. A különleges ruhák és szoknyák finom tervezői jegyeket mutatnak, mégis nagyon kényelmesek, ezért akár a nyaraláson is szuper alternatívát jelenthetnek. Ezek a darabok könnyen a gardróbod állandó lakóivá válhatnak.

A Salon Budapest - 2018. július 04.

A nyári farmer varázsa – JEANSBUBBLE by NATI100%PUREIDEA

Tavaly ilyenkor két éve tartó nem vásárlós időszakom szakítottam meg egy NATI100%PUREIDEA lepkés ruha kedvéért. (A kollekcióról írt beszámoló elérhető itt.
A kihágást nem bántam meg, jól variálható alapdarabom lett: viseltem nemcsak könnyed, nyári öltözetként, de alkalmi nagy szoknyaként is, sőt strandkendőként, sálként, vagy éppen egy simán, a karomon lógatott dekoratív elemként.Gyulai Natiban az a vagány, hogy sajátos újdonságaival mindig meg tudja lepni a követőit. Legújabb midsummer kollekciójában például a csupa farmer használatára kérdeznék rá egyből, hogy aztán a képek maguk győzzenek meg a öltözékek sokoldalúságáról.

Glamour - 2017.MÁJUS.9.

Gyulai Natália: Szeretek játszani a formákkal, az anyagokkal

Gyulai Nati a Nati 100% Pure Idea márka tervezője egy igazán csajos nyári témával rukkolt elő. A cseresznyefa virágzásra épült japán Sakura ünnep ihlette darabok garantáltan jókedvre derítenek mindenkit. A kollekcióban a finom halvány rózsaszín és a kellemes pasztellszínek harmonizálnak a lágy fodrok és a légies anyagok kombinációjával. A virágmintán kívül játékos állatfigurákat is felfedezhetünk a ruhákon, ami egy különleges, modern csavart ad a romantikus stílusú daraboknak. A tervek szerint ez a kollekció hagyományteremtő lesz, ugyanis Nati szeretné évről-évre visszahozni a cseresznyefavirágzás témáját, természetesen mindig megújulva, más megközelítéssel.

Glamour - 2017.FEBRUÁR.14.

Fantasztikus kollekció Valentin-napra a magyar márkától

Hazánk egyik legtehetségesebb tervezője, Gyulai Natália évek óta elkápráztat minket csodás munkáival. Különleges anyaghasználat, aprólékos kivitelezés és hangsúlyos motívumokkal díszített, vibrálóan színes ruhák jellemzik Nati kollekcióit. Valentin-nap alkalmából egy új oldaláról ismerhetjük meg, hisz kapszulakollekciójában a feketével kísérletezett, némi vörössel kombinálva. Ez alkalomból készítettünk vele egy interjút, így te is megismerheted Nati munkásságát.

A Salon Budapest - 2017. február 11.

Made with Love – a NATI 100% Pure Idea új kapszula kollekciója

Gyulai Natália ruháit olyan magas szintű művészi igénnyel készíti, hogy akár egyes nemzetközi haute couture divatmárkák darabjaival is simán felveszi a versenyt.

Nagy kedvenceim a Wonderfur darabjai, de minden egyéb eddigi kollekciójában ámulatba ejtett a formák és minták változatos kavalkádja, melyhez merészen alkalmazta a legélénkebb színeket is, így építve a NATI 100% Pure Idea egyedi világát. Most viszont a tervező kivételesen egy csupa fekete darabból álló kollekcióval lepte meg követőit. Egyfajta önként választott kihívásként tekintett a lehetőségre, hogy aztán a megalkotott darabokból egy erősen Valentin napi hangulatú, mély feketébe öltött, mégis tüzes ruha mámor alakuljon.

A Salon Budapest - 2017. június 21.

Mit vesz fel a tündér, ha vagány! – „HOT SPOT” à la NATI100%PUREIDEA

Gyulai Natália, a NATI100%PUREIDEA tervezője bármihez is nyúl, abból valami olyan csoda ruhatár születik mindig, melynek minden egyes darabját a szekrényemben szeretném tudni.

A „HOT SPOT” néven debutált midsummer kollekció igazi meglepetésként érkezett a farsangi időszak csupa fekete, majd a májusi sakura darabjai után.A tervező úgy újul meg minden egyes évszakban, mint a természet maga, és azzal összhangban válogatja nemcsak anyagait és témáit, de a fotózási helyszíneket és a kompozíciókat is.

Marieclaire- 2017. február 21

Made with Love

A Made with Love – 2017 V-day capsula kollekció készítése során folyamatosan formálódott a koncepció. Az eredetileg báli, farsangi ruhának szánt darabok fokozatosan alakultak át Valentin napi öltözékekké, a munka során egyértelművé vált, hogy tervező életében először egy ünnep, a szerelem ünnepe adja az inspirációt. A részletek finoman kidolgozottak, az egyes ruhadarabokon többféle anyagkaraktert is megtalálható: elasztikus selyem, matt flitterek, kötött, tüll, csipke, neoprén, műszőrme, gyapjú, kasmír.

 

Divany.hu- 2013. DECEMBER 14.

INTEGETŐ CICÁK A MAGYAR TERVEZŐ KARÁCSONYI KAMPÁNYÁBAN

A Made with Love – 2017 V-day capsula kollekció készítése során folyamatosan formálódott a koncepció. Az eredetileg báli, farsangi ruhának szánt darabok fokozatosan alakultak át Valentin napi öltözékekké, a munka során egyértelművé vált, hogy tervező életében először egy ünnep, a szerelem ünnepe adja az inspirációt. A részletek finoman kidolgozottak, az egyes ruhadarabokon többféle anyagkaraktert is megtalálható: elasztikus selyem, matt flitterek, kötött, tüll, csipke, neoprén, műszőrme, gyapjú, kasmír.

 

Voilamode.cafeblog- 2011. május 19.

Gombold Újra 2011. – mert még mindig divat a magyar!

Az életre kelt magyar kreativitás – Volt a már befutott tervező, volt a friss diplomás és persze olyan is, akinek mindez új volt, mégis megpróbálta. A bemutatott pályaművek között volt, aki csupán kiegészítőket tervezett és volt olyan, aki felöltöztette a modellt tetőtől-talpig. A 420 beadott pályázat közül május 8-án, a Szépművészeti Múzeumban élőben is megcsodálhattuk a 35 legjobbat. Kis késéssel érkeztünk, de a hatalmas, kígyózó sorokat ellátva úgy gondoltuk, még biztos nem maradtunk le semmiről. A múzeum épülete előtt miután megkaptuk a belépéshez szükséges karszalagot a hostess lányoktól, egy kedves biztonsági őr felvezetett a lépcsőkön, egészen addig a teremig ahol a meghívott vendégek várakoztak a bemutató kezdetéig. Itt együtt falatozhattunk, és italozhattunk többek között Tolvai Renivel és Nagy Anna kormányszóvivővel.

Printed Press

NŐK LAPJA- 2020

MARIE CLAIRE- 2020

HELLO- 2020

GLAMOUR- 2020

FIRST CLASS- 2020

EVA MAGAZIN- 2020

ELLE MAGAZIN- 2020

KAPCSOLAT

PARTNEREINK