Meta Love Jackets – Set of 20

240000 Ft

Miért olyan különleges ez a kollekció?

Magyarországon először értékesítünk olyan ruházatot, ahol teljes digitalizációval jelenítjük meg a kabátokat, és ahol a mesterséges intelligencia, NFT technológia és a kiterjesztett valóság is nagy szerepet kap.

Az kiterjesztett valoság (AR) és a Virtuális ruhapróba (VTO) modellek segítik a vásárlókat, hogy 3D élményt kapjanak arról hogy milyen lesz a ruha a valóságban. Az eddigi tradicionális weboldalak csak képeket és videókat mutatnak be. A mi esetünkben a valódi fizikai ruhamodel 1:1-ben azonos digitális verziója felváltja a jelenléti vásárlást , valamint az üzletben való vásárlást az AR modell segítségével teljesen élethűvé teszi .A projekt célja egy olyan Web 3.0 alapú vásárlási platform kialakítása, ahol az egyedi 3D NFT ruhakollekciók megtekinthetőek lesznek az AR valóságban egy mobilkészülék segítségével. Ezzel a megoldással egy teljesen új  vásárlási élményben részesítjük a látogatókat,amely javítja a döntéshozatalt anélkül, hogy a fizikai ruha előállításra kerülne. A ruhák kizárólag a digitális térben léteznek mindaddig amíg az NFT vásárlás és tulajdonjog hitelesítése meg nem történik ezzel környezet és költségbarát módon tudunk egyedi ruhákat előállítani.

 

 

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

NATI100%PUREIDEA slow fashion brand „Love Jacket” kollekciója a virtuális világokban is elérthetőek. A kollekció megálmodója NATI100%PUREIDEA  tervezője Gyulai Natália ikonikus 3IN1 terveit adta projekthez, ami a LOVE JACKET szív intarziás signature steppelt hosszú kabátból, LOVE GIGAMEGASHOPPER-ből és e kettőt kiegészítő kétoldalas vízlepergetős sálból áll. A szett alapanyaga puha tapintású, teljesen vízlepergető, vatelinnal steppelt és bélelt. A gigamegashopper ki-be fordítható. A jelenleg rendelkezésre álló alapanyagainkból 3000 teljesen egyedi virtuális színvariáns készült el. A projekt szakmai oszlopa Manunta Melinda 3D digital tayloring artist és  a webfejlesztések szakértője , Varga Péter WEB3 fejlesztő-projekt manager. Csapatunk magas minőségű ruhaipari tervező programokkal dolgozik és 3D modellező szoftverekkel teszi a digitális ruhákat valóságossá. A munkafolyamat a rendelkezésre álló anyagok színhű digitalizálásával folytatódik .Egy speciális színkeverő eljárással az összes variációt előállottuk majd NFT formában a WEB3 piactereken kerülnek publikálásra. Minden színvariáns egyszer lesz értékesitve ezzel is szimbolizálva az NFT teljes egyediségét, pontosan úgy mint egy hagyományos méretre készített ruha esetében.

 

Virtuális ruhapróbálás

Próbáld fel a kabátokat virtuálisan. Ehhez szükséged lesz a Snapchat alkalmazásra. Próbáld ki!

Mire jó az NFT?

Ha NFT formájában vásárolod meg a terméket, akkor 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá. A blokkláncon rögzítjük a tulajdonjogod, és a kabátban egy NFC chip fogja bizonyítani, hogy ebből kizárólag 1 darab létezik. Ez azért hasznos, mert akár kereskedhetsz is később a világpiacokon határok nélkül. Valamint a NFT-vel később akciókhoz és digitális ajándékokhoz is hozzájuthatsz.

 

Mit kapok a rendelés után?

Fizikailag

  • LOVE JACKET kabát
  • LOVE GIGAMEGASHOPPER táska
  • Kétoldalas vízlepergetős sál

Digitálisan

  • NFT bizonylat
  • NFC chip
  • AR Model
  • Metaverzumba használható digitális avatár

További információk

Színvariáns

Model (1), Model (16), Model (23), Model (31), Model (38), Model (41), Model (42), Model (47), Model (50), Model (51), Model (54), Model (57), Model (64), Model (67), Model (68), Model (71), Model (83), Model (92), Model (96), Model (98)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meta Love Jackets – Set of 20” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük